سرمایه گذاری در بورس در موسسه آموزشی کالج تی بورس

همه ساله افرادی اقدام به سرمایه گذاری در بورس کرده و پس از مدت زمانی نتیجه سرمایه گذاری خود را دیده و به اصطلاح سود میکنند. در این مقاله به توضیح دلایل سرمایه گذاری در بورس ، چرایی انتخاب آن در بین سایر بازارهای اینکه چگونه در بورس سرمایه گذاری کنیم میپردازیم.

چرا سرمایه گذاری در بورس؟

افراد به دلایل متفاوت نمیتوانند سرمایه خود را به سمت تولید و یا ایجاد یک شغل جدید ببرند، از جمله این دلایل میتوان به: ناکافی بودن سرمایه، نداشتن تجربه، نداشتن فرصت مناسب، عدم آگاهی از فرصتهای شغلی جدید، نداشتن وقت کافی و … اشاره کرد.

شخصی مبلغی سرمایه دارد، سرمایه ای که برای راه اندازی یک شرکت یا کارخانه کافی نیست و یا برای خرید و فروش ملک یا خودرو نیز مناسب نیست. اگر این شخص مشغول کار دیگری نیز باشد، زمان و یا مهارت لازم برای ایجاد یک شغل کوچک را نیز ندارد.

اما این شخص چه کاری انجام دهد؟

با این کار با توجه به تورم غالب بر کشور شخص متحمل ضرر میشود و ارزش سرمایه او رفته رفته کاهش میابد. اگر این شخص فردی ریسک پذیر باشد میتواند باقبول ریسک وارد بازار طلا و یا ارز شود، ولی اگر ریسک پذیر نباشد اما قصد کسب سود از سرمایه خود را داشته باشد پول خود را در بانک با سود ثابت شانزده درصد بلند مدت با سررسید یک سال قرار میدهد، درصد سودی که در کشور ما همیشه از تورم سالانه کمتر است و قطعا با گذاشتن پول در بانک فرد به صورت نامحسوس متضرر میشود!

آیا سرمایه گذاری دیگری با بازده بالاتر وجود دارد ؟

برای پاسخ به این سوال به بررسی بازده بازارهای سرمایه در سال ٩٨ می‌پردازیم:

آموزش بورس

همانطور که در نمودار بالا مشاهده میکنید بیشترین بازدهی سرمایه گذاری مربوط به سرمایه گذاری در بورس بوده است. درصد رشد بازار بورس نسبت به سایر بازارها بیشتر است، از طرفی امکان وارد شدن به آن و خرید و فروش سهام و سرمایه گذاری در بورس نیز آسانتر است.

سرمایه گذاری در بورس به چه معناست؟

در شرایطی شخصی با سرمایه مالی آزاد وجود دارد ، شرکتها و صنعتهایی وجود دارند که برای ادامه فعالیت خود و یا ارتقای تولید و خدمات خود نیازمند سرمایهای خارج از سرمایه شرکت هستند.

در چنین شرایطی که افراد پول نقد و شرکت ها نیاز به پول نقد دارند، سازمانی به نام سازمان بورس وجود دارد که سرمایه نقدی اشخاص را به شرکتها می رساند و با این کار اشخاص در سود یا زیان شرکت سهیم میشوند.

با این کار شخص می‌تواند با سرمایه اندک خود در یک شرکت بزرگ سیمانی، غذایی، دارویی و… سرمایه گذاری کند و با این کار سرمایه گذاری در بورس انجام داده است.

برای سرمایه گذاری در بورس از کجا شروع کنیم؟

هر شخص برای خرید و فروش سهام و سرمایه گذاری در بورس به حداقل نقدینگی، ثبت نام در سامانه سجام، دریافت کد بورسی و کارگزاری نیاز دارد.

حداقل سرمایه گذاری در بورس چقدر است؟

برای انجام معاملات حضوری و یا تلفنی بدون کارمزد ٥۰ هزار تومان و حداقل مبلغ خرید سهام به صورت آنلاین (اینترنتی) ٥۰۰ هزار تومان لازم است .

ثبت نام در سامانه سجام

سجام مخفف عبارت “سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان ” است که جهت سرعت دادن به عملیات احراز هویت، مبارزه با پول شویی و … طبق دستورالعمل سازمان بورس و سپرده‌ گذاری مرکزی صورت گرفته است. تمامی افراد فعال در بازار سرمایه که شامل فعالان بازار بورس و بازار بدهی، سرمایه ‌گذاران صندوق‌های سرمایه‌ گذاری و سبد گردانی و به ‌طورکلی تمام افرادی که هر نوع دارایی مالی دارند باید در سامانه سجام احراز هویت شوند. سجام در دسته سامانه‌های زیرساختی بازار سرمایه بوده و هدف آن کسب درآمد نیست. به علاوه، به لحاظ گستردگی ارائه خدمات نیز سامانه‌ای ملی محسوب می‌شود.

سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان سجام، مسئولیت خودکار فرآیند جمع‌آوری و مدیریت اطلاعات مشتریان بازار سرمایه را برعهده دارد. با راه ‌اندازی این سامانه نه‌ تنها شاهد آسانتر شدن گردآوری اطلاعات سهامداران هستیم، بلکه با تجمیع اطلاعات و سوابق معاملاتی، شفافیت بازار نیز همراه با رشد قابل ‌توجهی بوده است.

https://tboursecollege.com/wp-content/uploads/2020/08/baner.jpg

دریافت کد بورسی

شخصی که تصمیم به سرمایه ‌گذاری در بورس می‌گیرد با انجام مراحلی یک کد بورسی انحصاری دریافت خواهد کرد. درواقع کد بورسی همانند کد ملی برای هر فرد منحصربه‌ فرد است و تا زمانی که این کد تعریف نگردد شخص نمیتواند در هیچ نهادی اقدام به سرمایه ‌گذاری نماید.

به کد بورسی، کد سهامداری نیز می‌گویند. ساختار کد بورسی از ترکیب سه حرف اول نام خانوادگی افراد و ۵ رقم که به‌ صورت تصادفی توسط سازمان بورس تعیین می‌گردد تشکیل میشود. شخص برای دریافت کد بورسی باید به یکی از شعب کارگزاری‌های دارای مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار مراجعه کند و در آنجا پس از ارائه مدارک هویتی و تکمیل فرم‌های مربوط پس از گذشت چند روز کد بورسی خود را دریافت کند. البته می‌تواند به‌ صورت غیر حضوری نیز اقدام به اخذ کد سهامداری کرد. کد آنلاین نیز توسط بسیاری از کارگزاری‌ها به شخص ارائه می‌شود. کد بورسی همان کد آنلاین است که به شکل غیرحضوری به شخص داده می‌شود.

مدارک لازم برای دریافت کد بورسی

  • اصل شناسنامه به همراه تصویر از تمامی صفحات آن
  • اصل کارت ملی به همراه تصویر پشت و روی آن
  • مدرک نمایانگر کد پستی محل سکونت شما مانند قبض تلفن ثابت
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • شماره‌ حساب
  • شماره شبای بانکی

کارگزاری بورس چیست؟

کارگزاری بورس شرکتی است برای اجرای سفارش های خرید و فروش ثبت ‌شده توسط سرمایه گذار هزینه‌ای دریافت می‌کند. کارگزاری بورس واسطه بین خریداران و فروشندگان سهام است.

اشخاص در سرمایه گذاری دربورس به چند گروه تقسیم می‌شوند :

  1. اشخاصی که بدون آموزش وارد بازار شده و اقدام به خرید و فروش می‌کنند. این اشخاص بعد از کسب سود و ضررهای غیر قابل پیشبینی یا سرمایه خود را از دست میدهند و از بازار خارج میشوند و یا از تجارب خود درس میگیرند.
  2. اشخاصی که پس از ضرر اقدام به آموزش دیدن میکنند،آموزش تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال، رفتارشناسی، مدیریت سرمایه و…این آموزشها ازطریق فیلم های آموزش بورس آنلاین ، کانال ها ، صفحات و آموزشگاه ها صورت می‌گیرد.
  3. اشخاصی که از ابتدا شروع به آموزش دیدن میکنند. اکثر این افراد به صورت تئوری فقط آموزش می‌بینند.

پس از سرمایه گذاری در بورس چه اتفاقی میافتد؟

شخص به هر وسیله ای متوجه می شود که سهام شرکتی رشد خواهد کرد و شروع به خرید سهام و سرمایه گذاری در بورس می‌کند. خرید عرضه اولیه در ایران همیشه سودآور بوده است اما در واقعیت برای او چند حالت وجود دارد :

  • تحلیل شخص درست از آب درآید و شخص مطابق تحلیل خود سود کند.
  • قسمتی از تحلیل وی درست باشد و کمتر از مقدار مورد نظر سود کند.
  • مدت زمان رشد قیمت به طول انجامد و سرمایه شخص مدت زمان زیادی درگیر شود در حدی که شخص را خسته کند.
  • تحلیل وی اشتباه باشد و شخص متحمل ضرر شود.

بهترین حالت سرمایه گذاری در بورس چیست؟

بهترین حالت در نظر گرفتن تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی، رفتارشناسی، مدیریت سرمایه و… است، به طوری که شخص حداکثر سود و حداقل ضرر را متحمل شود.

آیا می توان به بهترین حالت ممکن سرمایه گذاری در بورس دست یافت؟

هیچ کسب و کاری بدون ضرر وجود ندارد.بازار بورس هم دارای معایبی است، اما میتوان با دوره آموزشی صحیح این معایب را به حداقل رساند.

بهترین نوع آموزش ،آموزش تئوری و پیاده کردن آن به صورت عملی است. با این روش شخص علم بازار بورس که شامل آموزش بورس از صفر ، آموزش تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی، رفتارشناسی، مدیریت سرمایه و…را می آموزد. به صورت عملی اقدام به خرید و فروش می کند،.یعنی هم آموزش میبیند و هم کسب تجربه می‌کند.

https://tboursecollege.com/wp-content/uploads/2020/10/baner2-2-1.jpg

آموزش بورس از صفر را از کجا شروع کنیم؟

درجایی که بتوان با آموزش دیدن درست و اصولی سرمایه گذاری در بورس حداکثر سود و حداقل ضرر را کسب کرد و تبدیل به یک معامله گر حرفهای شد.

کالج تی بورس تمامی این موارد را شامل می شود:

  • آموزش تئوری از صفر تا صد بورس
  • آموزش عملی خرید و فروش سهام
  • آموزش تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی، رفتارشناسی، مدیریت سرمایه و…
  • بررسی معاملات توسط پشتیبان
  • به روز شدن دائمی و همیشگی اطلاعات مورد نیاز معامله گری
  • کم هزینه ترین دوره آموزش
  • و …

اگر هر شخصی که تصمیم ورود به بازار سرمایه و سرمایه گذاری در بورس را دارد از ابتدا اقدام به آموزش کند می‌تواند حداکثر سود و حداقل ضرر را تجربه کند؛ اما آنچه که اهمیت بالایی دارد استفاده از روشی است که بدون آسیب روحی و روانی همراه بوده و قابل اعتماد باشد.

 

دسته بندی: ریپورتاژ
بروز رسانی توسط در دوشنبه 19 آبان 1399

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام سایت پرند و لینک مستقیم بلا مانع است.