طرز تهیه کیک سیب کاراملی

طرز تهیه کیک سیب کاراملی

طرز تهیه کیک سیب کاراملی

کیک سیب کاراملی خوشمزه و مجلسی ساده را به آسانی و بدون هزینه های اضافه در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار عزیزان خود لذت ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای پخت کیک سیب کاراملی

  • ۱۲۵ گرم کره آب شده و سرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری ماست
  • ۱۲۵ گرم شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ متوسط
  • ۱ پاکت بکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ
  • ۱ پاکت وانیل شکری
  • ۱۸۰ گرم آرد
  • ۴۰ گرم کره
  • ۶۰ گرم شکر
  • ۳-۴عدد سیب
  • ۱ مشت گردو
دستور پخت

طرز تهیه کیک سیب کاراملی

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب کاراملی خوشمزه و خوشرنگ ابتدا باید قالب ۲۶ یا ۲۸ سانتیمتری را انتخاب کنید سپس کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید ۴۰ گرم کره را در کف پهن کنید ، سپس شکر را به صورت یکسان و مساوی در کف قالب بپاشید .

مرحله دوم

فر رو از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید سپس قالب را درون فر قرار دهید تا شکر شما به صورت کاراملی درآید مدت زمان مورد نیاز برای کاراملی شدن شکر ۵ الی ۶ دقیقه می باشد ، هنگامی که رنگ شکر قهوه‌ای روشن شود آماده است .

مرحله سوم

سیب ها را در ابعاد کوچک خرد کنید سپس به آن ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید با این کار از سیاه شدن سیب ها جلوگیری می‌کنید ، در مرحله اول مقداری گردو در کف قالب بپاشید سپس سیب های خرد شده را بر روی گردوها قرار دهید .

مرحله چهارم

برای تهیه مایه کیک ساده وانیلی ابتدا تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل مخلوط کنید و تا زمانی که حالت آن کشدار و مفی شود هم بزنید ، اکنون زمان آن رسیده که ماست را همراه با کره ذوب شده ای که خنک باشد به مواد اضافه کنید .

مرحله پنجم

زمانی که مایه کیک را به خوبی با هم مخلوط کردید و آن کاملاً یکدست شد آرد را همراه با بیکینگ پودر الک شده اضافه کنید . دیواره های قالب را با کره چرب کنید و سپس مایه کیک آماده شده را بر روی سیب ها بریزید و قالب را درون فر قرار دهید .

مرحله ششم

یکی از نکات مهم پخت این است که فر از قبل پیش گرم شده باشد . دمای مورد نیاز شما ۱۷۵ درجه سانتیگراد می باشد و مدت زمان پخت کیک تقریباً ۴۰ دقیقه است قبل از اینکه کیک خوشمزه را از درون فر خارج کنید حتماً تست خلال دندان را انجام دهید .

مرحله هفتم

هنگامی که مطمئن شدید که کیک شما کاملا مغز پخت شده و آن را از فر خارج کردید ،برای ۱۰ دقیقه به آن دست نزنید و زمانی که از داغی افتاد کیک را برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *